Nyheter

1. januar - 2017

DEG16

Vi har utvidet vårt samarbeide med Braathen Eiendom i takt med at bygget får nye leietakere. Vi ønsker NorwegianHull Club, View Ledger og Thomspon Reuters velkommen som de siste i bygget, med renhold fra Resco. 

1. oktober - 2016

DEG 16 Braathen Eiendom

Vi har utvidet og forlenget avtalen med Braathen Eiendom i DEG 16. Bygget i Dronning Eufemias gata 16 er et 17000 kvm flerbruks kontorbygg, men meget høy fokus på service og kvalitet. I samarbeid med Braathen Eiendom leverer vi renhold til fellesarealer og leietakere i bygget, men en standard som omtales som First Class renhold. I dette ligger både en omfang og en servicegrad, som besørger topp kvalitet fortløpende i bygget.

1. september - 2016

CSC til Fillipstad

CSC er et ledende IT selskap innen rådgivning, outsourcing og systemintegrasjon. De flytter inn i helt nye lokaler, tilpasset en fremtidsrettet måte å arbeide på. CSC har sammen med CBRE valgt Resco til å forestå renholdet i sine nye lokaler. Dette er Resco første avtale på Filipstad, men vi håper flere følger på.

1. august - 2016

Lovisenberg

Lovisenberg stiftelsen har i dag inngått rammeavtale for hele systemet rundt stiftelsen. Resco har i mange år levert renhold til forskjellige områder lagt under stiftelsen, mens dette har nå blitt samlet til en meget stor og langvarig rammeavtale. Dette omfatter stiftelsens skole og omsorgsområder, i tillegg til kontorvirksomhet. Det er en meget hyggelig bekreftelse på godt levert tjeneste og service leveranse, at vi får til denne avtalen.

1. juni - 2016

Monierbygget fylles opp

Monierbygget som vi allerede leverer renhold til mesteparten av bygget, er i ferd med å fylles opp av leietakere. Gjensidige, PA Consulting og Citycon er de av de sist ankommende leietakere, som har valgt å benytte miljømessig renhold fra Resco i sine lokaler.

1. mai - 2016

DNO

Det børsnoterte oljeselskapet DNO på Aker Brygge, skifter til Resco som sin samarbeidspartner for renhold. DNO har sittet i det nyoppussede Terminalbygget siden 2015, i representative lokaler. DNO sier de er meget opptatt av kvalitet og stabilitet, når de velger Resco som sin leverandør.

1. januar - 2016

McCann til Aker Brygge

Det verdensomspennende og legendariske reklamebyrået McCann flytter til Aker Brygge. De flytter inn i nye flotte lokaler over to etasjer i Grunningen, og velger Resco som leverandør for sine renholdstjenester.

1. desember - 2015

Direktoratet for E Helse

Direktoratet for E Helse har valgt Resco til å utføre renhold i sine nye lokaler i Monier bygget i Verkstedveien 1 på Skøyen. De flytter inn i flotte moderne arealer i miljøbygget på Skøyen, med ca 500 arbeidsplasser. Bygget er nå nesten fullt med leietakere, og Resco har med hovedtyngden av renholdet i bygget.

1. november - 2015

Motorola Solutions

CBRE har valgt som Resco as som renholds leverandør til Motorola Solutions lokaler i Kabelgaten på Økern. Det er ca. 200 arbeidsplasser, men høye krav til kvalitet og sikkerhet. CBRE og Resco har et bredt samarbeid på flere lokasjoner.

1. oktober - 2015

Bryggedrift AS

Bryggedrift AS på Aker Brygge velger Resco som leverandør til sine arealer. Bryggedrift AS forestår all drift for sameiene på Aker Brygge, og har valg Resco til å forestå renhold i fellesarealene i Kaibygg 2, Stranden,  Sjøgata 4 og Fond bygget. Dette er en naturlig utvikling av leveransene som Resco tidligere har vunnet for NPRO på Aker Brygge, men er en selvstendig avtale og avtalestruktur.

1. august - 2015

Cisco og CBRE velger Resco som leverandør til Cisco sitt hovedkontor på Lysaker

Resco overtar renholdet i en sammensatt leveranse for Cisco, i samarbeid med CBRE.

Cisco er verdens ledene nettverksleverandør og et globalt selskap. Bygget på Lysaker huser Cisco sine om lag 500 ansatte, etter at de gjennomføre en samlokalisering i Phillip Pedersens vei 1 på Lysaker.

1. juli - 2015

NVE, Resco vinner ny kontrakt for NVE i sitt signalbygg ved Frogner parken

NVE har hatt ny tilbudskonkurranse med prekvalifisering for bygget i Middelthunsgate.

Resco har hatt renholdet i bygget siden 2011, men som offentlig bruker var de tvunget til å foreta en ny innkjøpsprosess.

Til gleder for både leverandør og kunde, vant Resco denne videre – og NVE kunne beholde det utmerkede teamet som var satt sammen til leveransen.

12. mai - 2015

CGI Norge blir ny kunde hos Resco

CGI Norge har valgt Resco som renholdsleverandør til sitt hovedkontor i Norge, i samarbeid med Gasmann Eiendom. CGI har også tidligere hatt renhold levert av Resco, gjennom Coor. Gasmann eiendom og Resco har nå utarbeidet et felles tjenesteopplegg for Grenseveien 86, som CGI nå velger å bli en del av. Det legges stor vekt på kostnadseffektiv kvalitet for leietakerne, gjennom felles tjenester på bygget. CGI er et internasjonalt IT konsern.

1. mai - 2015

Norconsult velger Resco

Resco overtar renholdet for Norconsult i Sandvika fra 1 juni 2015. Norconsult er Norges største og en av de ledende tverrfaglige rådgiverbedrifter i Norden. Norconsult hadde en omfattende og grundig kvalifisering til konkurransen, og valgte oss på basis av at vi er spesialiserte på store bygg,- har fornøyde kundereferanser, representerer et godt arbeidsmiljø – og på vårt miljøfokus.

27. april - 2015

Svanemerket renhold til Miljøbygget Monier

Monier-bygget i Verkstedveien 1 på Skøyen, er et miljøbygg klasse A. Resco som er Svanemerket renholdsbedrift er valgt til å forestå renholdet av dette profilerte nybygget på Skøyen, fra oppstart 27 april 15.

Bygget som eies av Norwegian Property, som har utviklet et bygg med meget høy estetisk kvalitet. Det er da hyggelig for oss å blir valgt på basis av en høy leveransekvalitet, for stabilt og godt renhold. Det er også forventet av vi vil utføre renhold for leietakere i bygget, når de flytter inn i løpet av kort tid.

26. januar - 2015

Resco til Aker Brygge

Aker Brygge har vært igjennom en total gjenskapelse og skal nå levere det beste av prestisjelokaler med tilhørende service – både for kontor og handel.  Resco har i skarp konkurranse blitt valgt som totalleverandør av renholdstjenester til fellesarealene i det fornyede Aker Brygge miljøet. Det er en omfattende og krevende leveranse som starter opp 1 februar, med ca 20 medarbeidere, med høye krav til gjennomføringen. Det er Norwegian Property ASA som eier Aker Brygge, som har valgt Resco som leverandør.

Resco as vil også være leverandør til flere av leietakerne på Aker Brygge.

1. april - 2014

Dronning Eufemiasgt 16 -Braathen Eiendom

Resco blir totalleverandør av renhold til Dronning Eufemias gt 16, for Braathen Eiendom. Resco har også tidligere hatt renhold i bygget i samarbeid med Coor. Fra 1 april 2014 blir renholdet en del av byggets servicetilbud styrt av Braathen Eiendom AS, som også er eier av bygget. Braathen Eiendom er en stor eiendomsbesitter, med blant annet tre bygg i Bjørvika.

1. januar - 2014

Cathinka Guldberg Senteret og Omsorg+

Resco overtar renholdet på Cathinka Guldberg Senteret og Omsorg +. Det er det første sykehjemmet som Resco overtar renholdet på, og er starten på et nytt område for oss. Cathinka Guldberg Senteret er et moderne sykehjem og en del av Lovisenberg stiftelsen.

1. desember - 2013

Deloitte

Resco starter renholdsleveranse til revisorselskapet Deloitte sitt nybygg i Bjørvika. Avtalen er inngått sammen med Coor. Deloitte flytter inn i det såkalte Snøhetta bygget i Bjørvika – i Dronning Eufemiasgate 14. Dette er det tredje bygget i Barcode som Resco har ansvaret for renholdet i.

1. oktober - 2013

Veidekke

Veidekke sitt hovedkontor i Skabos vei 4 på Skøyen vil få renholdet sitt utført av Resco as. Veidekke er skandinavisk eiendomsutvikler og entreprenør, ledet av Arne Giske.  Leveransen til Veidekke er i samarbeid med Coor Service Management.

15. september - 2013

Orkla – Virksomhetsoverdragelse renholdere

I sammenheng med Orkla sin samlokalisering på Skøyen, har Resco for første gang vært del av en virksomhetsoverdragelse. Resco har overtatt fire renholdere fra Orkla/Lilleborg, som alle fire vil arbeide videre på Orkla kontrakten. Resco skal ha totalansvaret for renholdet i Orklas bygg på Skøyen. Orkla er Norges fremste varemerkekonsern. Kontrakten utføres i samarbeid med Coor.

1. juli - 2013

RBUP

RBUP har flyttet inn i nye lokaler i Gullhaugveien 1-3 i Nydalen, og valgt Resco som leverandør av renhold. RBUP står for Regional Barne og Ungdomspsykiatri og har en kombinasjon og kontor og undervisningsrom i sine lokaler.

15. april - 2013

Miljøsatsing – Resco tar i bruk elektriske biler

Resco har anskaffet tre Renault Kangoo Zero varebiler. Dette er rene El biler, som har nullutslipp. Dette er en del av miljøtiltak til Resco, for ytterligere å bedre vårt miljøregnskap. Vi håper på positiv respons fra våre kunder, og at vi også vil kunne benytte ladestasjonene hos kundene våre.

1. november - 2012

Helsedirektoratet

Resco har vunnet anbudet om Helsedirektoratet og skal levere renhold til HD sitt hovedkontor i Oslo, samt filialer i Oslo og på Sluppen i Trondheim.

1. november - 2012

CSC

Resco overtar renholdet for det internasjonale dataselskapet CSC i Oslo og Bergen, fra 1 desember. CSC har ca 300 medarbeidere fordelt på Oslo og Bergen, og er et ledende IT selskap innen rådgivning, outsourcing og systemintegrasjon. Kontrakten driftes i samarbeid med JCI.

1. oktober - 2012

BNP Paribas

BNP Paribas har valgt Resco som sin renholdsleverandør i  til sitt hovedkvarter i Munkedamsveien 35 i Oslo. BNP er en av Frankrikes største banker, og en av de store på verdens basis.

1. oktober - 2012

General Electric Oil & Gas

Resco skal levere renhold til GE Oil&Gas i Stavanger, Sandvika, Billingstad, Drammen og Trondheim. GE Oil& Gas er en betydelig aktør innen sitt felt i Norge, og eid av verdens største konsern. Kontrakten er i samarbeid med Coor.

1. august - 2012

Sandvika Videregående Skole

Resco har vunnet renholdskonkurransen for  Sandvika Videregående Skole, og starter renholdet ved skolestart. SVG er en skole med nesten 1000 elever og holder til i Handelhøyskolen BI’s gamle lokaler i Sandvika.

1. januar - 2012

PWC

PWC bygget i Bjørvika skal fortsatt ha renhold fra Resco. Resco har levert renhold i bygget siden det var nytt i 2008, i samarbeid med Coor. Fra 2012 har Resco avtale direkte med PWC om totalansvar for renholdet av hele bygget. PWC er verdens største revisjonsselskap, og har hele bygget i Dronning Eufemiasgate 8.

1. juli - 2011

KLP Eiendom Lensmannslia 4

KLP Eiendom overtar ansvaret for Lensmannslia 4 i Asker når Ericsson fraflytter bygget. KLP har valgt Resco til å ivareta renholdet av fellesarealet. Resco har vært i bygget siden bygget var nytt i 2001, men har da levert renhold direkte til Ericsson. Resco skal også ha renholdet for leietakeren FMC i bygget, og har fortsatt renhold av hele bygget.

1. juni - 2011

NVE

NVE sitt bygg i Middelthunsgate er ferdig renovert, og når de nå flytter tilbake vil Resco ha totalansvaret for renholdet i bygget. Bygget har behold deler av sin opprinnelige stil og standard fra 60 tallet, men store deler av bygget er renovert til dagens standard.

1. mars - 2011

CC Vest

CC Vest har som ambisjon å være Norges beste kjøpesenter og under dette ha det beste renholdet. De har valgt Resco som sin leverandør på renhold i kjøpesenterets fellesarealer. Det er lagt høy vekt på kvalitet og oppfølging av kontrakten.

10. februar - 2011

Svanemerket renholdsbedrift

Resco er i dag sertifisert som Svanemerket Renholdsbedrift. Dette er den høyeste objektive miljøsertifisering som et renholdselskap kan inneha. Vi er stolte av å ha klart å endre bedriften til å oppfylle de strenge krav som stilles til Svanemerkingen.

1. februar - 2011

Vismabygget i Bjørvika

Vismabygget i Bjørvika får renholdsleveranser fra Resco. Dette er det andre bygget i Barcode som Resco har renholdet i, det første var PWC bygget. Det nyoppførte Visma bygget i renhold vil stå ferdig utover våren 2011, men det er allerede klart at Resco skal levere renhold til fellesarealene i bygget i samarbeid med Coor.  Det legges opp til en felle renholds struktur på bygget, som gjør at vi antar at flere leietakere vil slutte seg til avtalen når disse flytter inn.